Rare onderwerpen?

Tring tring
“Met Jeanine van Jehcoaching?”
Na een korte stilte “Met pieter, U bent toch coach?”
“Ja”
“Ik zit ergens mee en kan er met niemand over praten….”
“Ok, belemmerd het u in uw dagelijkse leven?”
“O ja, ik kan aan niets anders denken en ik weet niet wat ik ermee moet”
“Mag ik weten waar het over gaat?”
“mm tja…uhuu nou ik spreek u graag persoonlijk eerst…”
“ja dat kan, een informatief gesprek is altijd mogelijk”

Dit blijkt over iets te gaan waar velen van ons mee te maken krijgen. Een keerpunt in je leven. Het moment dat je je realiseert dat je moet veranderen maar hoe en wanneer en met wie? Support uit je directe omgeving is soms besmet met vooroordelen en persoonlijke agenda’s.

Het is niet altijd gebruikelijk om over alles met je beste vriend of partner te praten waardoor Pieter het fijner vond om met mij over het onderwerp te kunnen praten. Na 2 sessies was het hoge woord eruit en heeft Pieter een levens veranderend besluit genomen; een zeer emotionele en persoonlijke beslissing. In deze tijden is het fijn om met iemand samen te kunnen werken die buiten je kennissen en vriendenkring ligt.

 

Het scheelde Pieter veel tijd, energie en

lastige communicatie of vervelende situaties met directe relaties.

 

Onze samenwerking gaf Pieter de ruimte om zijn keuze grondig te kunnen onderzoeken en zich voor te kunnen bereiden op de vervolg stappen van zijn keuze.

Dit is wat ik zo fascinerend vind aan het coachen van mensen. Het helpt hen een moeilijke periode te verkorten en het geeft ze de rust om een langdurige oplossing voor te kunnen bereiden. Ik merk vaak dat mijn klanten niet willen dat iemand anders weet dat ze bij mij zijn geweest voor support?!

Loop jij ook met een dilemma rond en ben je op zoek naar een langdurige oplossing?
Bel of stuur mij een email en ontdek hoe wij samen kunnen werken.

Jeanine Hamaker
0652094311
jeanine@jehcoaching.com

naar boven