Beëindiging van een vaste relatie, Scheiden

v2 P1610260

Begin Situatie

Deze cliënt stond op een keer punt in zijn leven. Zijn partner had hem en hun jonge kind plotseling verlaten. Er was geen ander persoon in beeld maar de partner wilde alleen verder. De cliënt voelde zich vast zitten in deze nachtmerrie en wilde zo snel mogelijk verder met zijn eigen leven.

Hij wilde mijn objectiviteit en steun om zo snel mogelijk een nieuw leven te kunnen opbouwen.

Coaching Periode

Er was veel wat hij moest uitzoeken en nieuwe strategiën voor moest vinden. We hebben samen alle facetten onderzocht waaronder:

  • De emotionele rollercoaster waar de cliënt zich in bevond,
  • Financiële en Praktische consequenties,
  • Nieuwe manier van omgang vinden met de nu ex-partner en family,
  • Duidelijkheid scheppen in wat een goede nieuwe partner voor deze cliënt zou kunnen zijn, en wat cliënt van een eventuele nieuwe relatie verwacht.

De Cliënt realiseerde zich al snel wat nodig was op dit moment en in de toekomst. Door specifiek ons te richten op het hebben van duidelijke communicatie en gedrag ten opzichte van de ex-partner wist de cliënt snel een goede scheidingsovereenkomst te sluiten.

Dit bracht rust in de situatie voor alle partijen en deze rust hielp de cliënt om zich te kunnen richten op een nieuwe toekomst. Door het ontdekken van nieuwe strategen in hoe om te gaan met deze situatie kwam het zelfvertrouwen van de cliënt snel weer terug.

De cliënt heeft nu ook nieuwe handvatten die hij keer op keer, bewust gebruikt worden in toekomstige situaties.

Resultaten van deze coaching periode

  • Cliënt heeft nu een zeer duidelijke manier van communicatie en gedrag ten opzichte van de ex-partner en familie.
  • Cliënt heeft nieuwe strategiën ontdekt om met een situatie zoals deze om te kunnen gaan.
  • Cliënt heeft emotioneel grote stappen kunnen maken wat ondersteuning gaf bij de wens om de relatie achter zich te kunnen laten om zich te kunnen richten op de eigen toekomst.

v v v

Back to top