Inzicht sessie

Wat houd een Inzicht sessie in

Het is 1 sessie van 2 uur

 

Wat gaan wij doen:

  • Een overzicht maken van alles wat je eigenlijk doet en mee bezig bent. Door dit op constructieve wijze in een overzicht te plaatsen zie je waar jouw energie en aandacht naartoe gaan, en waar het eigenlijk naartoe moet.
  • Het belangrijkste ‘gebied’ nemen wij minutieus onder de loop zodat jij inzicht krijgt in wat je precies zegt, doet en denkt. Wat levert je dit op en wat kost het je? Hoe gaan je gedachte stromen, acties en of communicatie. Waar en hoe kun je ingrijpen en wat anders gaan doen? En ‘Wat’  is dat anders dan?
  • Tijdens de sessie kunnen wij alles leuk bedenken en onderzoeken maar de tijd na deze sessie is juist heel belangrijk. Hier ga je namelijk de nieuwe acties uittesten en krijg je te maken met reacties van je omgeving. Hoe kun je hiermee omgaan en hoe ondersteun jij jezelf zodat je door kan zetten?

 

Kortom in deze 2 uur gaan we samen op onderzoek uit naar wat nu jou patronen zijn. Door dit samen te doen en op schrift, zie je zelf hoe en waar je in kan grijpen. Ook kijken wij hoe jij jouw supportnetwerk kan versterken zodat deze jou beter kan ondersteunen bij het verwezenlijken van jou wensen.

Dit zijn allemaal zaken die aanbod komen in de Inzicht sessie. Samen creëren wij handvatten die jou aandacht, acties en communicatie doelgericht maken.

Zo kom jij waar je wezen wil!

 

 

Voor wie

Voor jou wanneer je merkt dat je steeds in het zelfde kring rondgaat. Wel vooruit wilt maar hoe?

Voor jou wanneer je al druk had en ineens is er iets wat je leven op zijn kop zet en je op een rij wilt krijgen wat je nu eigenlijk wel en niet wil of moet doen.

 

Wanneer

Op afspraak in overleg met Jeanine. Ik nodig je uit om eerst even te bellen of mij te mailen zodat we kunnen bespreken of deze sessie is wat jij nodig hebt. Zo niet kan ik je eventueel doorverwijzen naar iemand die je beter kan helpen.

 

Prijs

Het is een 2 uur durende sessie en de prijs hangt ook af van waar wij af kunnen spreken. Voor 1 persoon is dit € 120,- excl BTW.

 

Testimonial:

Mevrouw M. H.

De dagen na de ‘Inzicht sessie’ die ik gedaan heb met Jeanine, was ik veel bezig met het uitproberen van mijn nieuwe inzichten. Nu zijn wij een paar maanden later en ik merk dat ik anders reageer op bepaalde triggers en mijn communicatie duidelijker is geworden. Doordat ik  zo veranderd ben is de relatie met mijn naasten nu veel ontspannener en prettiger geworden.

Normaal gesproken ben ik druk met de zaken van alle dag. Het was heel goed stil te kunnen staan en te kijken naar wat ik allemaal doe. Ik kies er nu bewust voor bepaalde gebieden in mijn leven meer aandacht te geven, dus andere gebieden zullen naar de achtergrond gaan. Dat is goed voor dit moment. Op een later tijdstip is er weer meer ruimte voor deze gebieden. 

 Januari 2018

 

Wil jij ook doelgericht vooruit en ruimte krijgen om moeilijke beslissingen te kunnen maken? Neem contact op met Jeanine en verspil geen tijd!

Telefoon nummer: 0652094311

Email : Jeanine@jehcoaching.com

naar top