EVKS workshop speciaal voor mantelzorgers

Op donderdag 22 maart 2018  

Maximaal 10 deelnemers

EVKS workshop speciaal voor mantelzorgers

Bij veel mantelzorg situaties breekt de zorg zeer veel in op de persoonlijke relatie. Ook is er vaak sprake van een aflopende ziekte waardoor het mantelzorgen emotioneel en mentaal zwaar kan zijn. Hoe ga jij met deze situatie om en waarin loop jij vast?

Er zijn ook hele mooie en bijzondere kanten aan het mantelzorger zijn. Het geeft ook heel veel dierbare herinneringen en het kan ook een bijzondere tijd zijn. Het is belangrijk je eigen persoonlijke behoeftes en wensen niet te laten overschaduwen door de zorg en alles wat hierbij komt kijken. Ook het bewust stil staan bij de relationele kant van de persoon waarvoor je de zorg verricht is zeer belangrijk.

Er komt enorm veel op je af en er word in sommige gevallen, veel van je gevraagd…word het wel gevraagd? Hoe ga je hier emotioneel en mentaal allemaal mee om? Wat is jouw support netwerk en hoe kun je deze versterken?

 

Tijdens deze workshop ga je samen met andere mantelzorgers, op zeer interactieve en doelgerichte wijze aan de slag met je persoonlijke EVKS (efkus). EVKS staat voor Ervaringen, Verwachtingen, Kennis en Spanning van een situatie. Door op deze wijze naar een situatie te kijken krijg je snel overzicht en inzicht in waar je nu eigenlijk mee worstelt.

Welke onderdelen geven je juist energie en wat kost jou veel moeite?  Wanneer loopt de spanning te hoog op en hoe kun je dit prettiger maken voor jezelf? 

 

Na deze workshop kun je met nieuwe energie en ideeën

doelgerichter verder.

Kosten: €10,00 per persoon.

Plaats: De Boerderie in Woensdrecht.

Tijd: 20:00-22:00

Meer weten? Kijk op Facebook/EVKSactiemodel

 

Verzeker je plaats en stuur een email naar

jeanine@jehcoaching.com